Ráčky od kamarádek

středa 31. března 2010

Malý vodníček

Dnes jsem si nafotila mého malého andílka ve vodnickém oblečku, který měl půjčený na dětský karneval. Jelikož v tu dobu marodil a nedostali jsme se tam, tak jsem si ho nafotila alespoň doma a musela jsem si hned udělat nějaké to LO pro radost.


toto LO je z kitu Untouched od PST Designs

a toto LO je z freebie Spring meeting od Lumik scrap

Hello Spring - Ouhlalsouris, Shineangel, Kiki

ke stažení na 4everscrap.com

můj ráček pro sváju

pondělí 29. března 2010

Nový kit od lilibule

V shopu Scrap ta boutic ! dnes vyšel kit od lilibule s názvem Páques en folie, který je celý laděn do velikonoc a jara. Ke koupi je za 2.50 euro.


k zakoupení v Scrap ta boutic !


moje LO z něj

neděle 28. března 2010

RAK pro Marcelu

Dneska jsem prostě jen tak spíchla kamarádce ráčka. Je hrozně fotogenická a hezká a má hezkou dcerušku Nikolku, tak jsem si je holky zvěčnila. Ráček je z kitu Romantic od Céline Designs.


k zakoupení na Digital Crea

můj ráček z něj

Hello baby

Dnes šel do shopu nový kit od Dreamplace Digital Art. Je to designérka, u které jsem získala nové CT a proto jsem nezahálela a vytvořila si LO .







moje LO z něj

sobota 27. března 2010

Spring is in the air - Celine Designs a nové CT

Z tohoto krásného kitu jsem vytvořila ráček pro kamarádku Jirušku z Babinetu. Neodolala jsem krásné fotce její dcerušky Julinky a musela jsem jí scrapnout.


k zakoupení ZDE

můj RAK pro Jirušku



a také jsem včera obdržela dva e-maily od designérek Sakury z JC Design a Celine Designsa byla jsem pozvána do jejich CT - creative teamu. U Sakury jsem na hostování na 3 měsíce a u Celine Designs zatím na neurčito. Mám z toho ohroumnou radost, jejich kity jsou nádherné.

čtvrtek 25. března 2010

My little boy od Laďky

Krásný klučičí kit s názvem My little boy přímo láká k zakoupení. Dají se z něj vytvořit hotové zázraky. Koupila jsem si ho teprve včera, ale nádherně se s ním pracuje. Dám sem zatím jedno hotové LO, ale určitě přibydou další. A kdo máte holčičku tak nevěště hlavu, na stejných stránkách můžete zakoupit kit i pro holčičky s názvem " My sweet girl ", který je stejně úžasný jako tento.




k zakoupení ZDE nebo přímo na blogu Laďky ZDE



moje LO z něj

Freebie Easter day by Moani


ke stažení ZDE

moje LO z něj

středa 24. března 2010

" SWING SPRING " Free Springs Collab

Děvčata z Collab Girls pro Vás připravila krásně jarní collab, který obsahuje 172 elementů, 51 papírů, 14 WA a 4 masky. Je volně stažitelný, takže si ho určitě stáhněte - stojí za to.


ke stažení ZDE

moje LO z něj

Collab One 2 trip by Corinne Designs

Dnes šel do prodeje collab One 2 trip od corinne, u které jsem v CT.



ke stažení ZDE, prvních 48 hodin od uvedení do prodeje zdarma



moje LO z něj

pondělí 22. března 2010

Ráček pro Silwan

Dnes má narozeniny malý Daneček od Silwan z Babinetu a tak jsem se rozhodla jí udělat také ráček. Tanto je vyroben z kitu také od lilibule s názvem Secret garden. Tento kit ještě není v shopu, ale se svolením autorky mám povoleno na svlj blog své scrapy umístit dříve. Takže dám sem jen náhled ráčku a až bude kit v prodeji uložím sem i odkaz na shop, kde ho můžete koupit.


Kit Crazy colors - Lilibule

Dnes šel do shopu nový kit s názvem crazy colors od designérky lilibule. Sice již nejsem u ní na hostování v CT, ale ráčka jsem z něj ještě udělala, a to pro pacinu.



k zakoupení ZDE

můj ráček pro pacinu

neděle 21. března 2010

LO z kitu Hallo, Egg!!! od PST Designs

Tak jsem si musela udělat ještě jedno LO z tohoto nádherného kitu od Síti. Je kouzelný, má nádherné elementy a barvičky, krásně se z něj tvoří. Již jsem vkládala jeho náhled a odkaz na stažení níže, takže vložím moje LO z něj.


Babinetky si hrají č. 56 - Babinetí collab Spring-Easter

A máme tady konec dalšího týdne, a s ním přichází další téma našich hrátek, tentokráte už má pořadové číslo 56. Vítězka minulého kola Jiruska, která je mezi náma nováček a už je taková šikula , to pojala tak, že dnes je první jarní den, a tak abychom to jaro přivolaly, tak jako zadání zvolila náš Babinetí collab Spring-Easter.

Zde je náhled collabu:




a zde moje soutěžní LO


sobota 20. března 2010

Knihy na jméno




Všem, kteří mají zájem o koupi knihy na jméno pro své dítko, vnouče, neteř či synovce, bratrance, sestřenici nebojen tak, dávám sem odkaz na stránky, kde takovéto krásné knihy můžete objednat. Zadáte jen jméno toho, koho kniha bude a případně jeho kamaráda nebo kamarádky a kniha Vám přijde poštou až domů a oni(ony) budou v knize hlavními hrdiny. Kamarádka z Babinetu sí vyhrála v soutěži a je prý moc krásná a podle fotek co nám poslala na ukázku je to tak. Můžete si vybrat z více druhů, např. ZOO, Delfín Fín, O zakleté princezně atd.

Knihy vydává Nakladatelství Modrý slon.

Knihu můžete objednat zde


Ukázky alespoň dvou titulů:

pátek 19. března 2010

Blinkie

Tak dnes jsem konečně dodělala blinkie svého blogu. Na zhotovení jsem použila (s laskavým svolením autorky kitu ) elementy z kitu Untouched od designérky Síťi. Kit je tak nádherný, že mě inspiroval k výrobě blinkie.



kredit: elementy z kitu Intouched od Síti

RAK pro Dušičku z Babinetek

ke stažení zde

středa 17. března 2010

Minikit Springtime Fun od Verena Designs

minikit ke stažení zde

moje LO z něj

úterý 16. března 2010

Soutěž s gt designs

Holky s GT Designs tu jsou s novým kitem, je tak trochu myšlen jako svatební, proto název Forever - navždy , kit je fialkovo-bílo-hnědo-zelený, ale dá se použít jakkoliv, třeba i klukům nebo miminkům moc sluší :-), obsahuje 62 elementů, 9 papírů, 2 masky a 7wa

A pokud se vám kit líbí, můžete ho vyhrát! Stačí si stáhnout freebie a pravidla jsou jednoduchá: použijte minimálně 3 jakékoliv elementy nebo 2 elementy a papír, prostě 3 kusy z freebka :-) ostatní můžete použít cokoliv (jakýkoliv kit nebo freebie od jakékoliv designerky).

Odkazy na svá dílka vkládejte do komentářů pod tento příspěvek na jejich blogu zde do 23.3.2010 a druhý den tj. ve středu 24.3.2010 vyhlásí vítěze!!!

Kompletní kit můžete koupit v shopu nebo za korunky přes email: gtdesigns@seznam.cz







moje soutěžní




Kit Picnic with LadyBugs

Dnes šel do prodeje krásně barevný a jarní kit od designérky corinne, obsahuje 12 papírů, 71 elementů a 6 WA jako bonus.






k zakoupení zde




zde jsou moje Ráčky pro EvuR., zkusila jsem Emičku ve dvou verzích a první ráček je se stromečkem , druhý bez a třetí je Emička s brýlemi
 

blogger templates | Make Money Online